Social media specialist - Remote

Vi är Kunskapstavlan® och vi skapar design med syfte att förändra. Vi tillgängliggör kunskapen och för den närmare mottagaren. Vi gör den tillgänglig i vardagen och skapar en naturlig länk mellan kunskap och människa. Oavsett produkt finns en önskan om förändring till det bättre, ibland i det stora. Och kanske till och med, i slutändan, bidra till en lite bättre värld. 

Just nu händer det väldigt mycket hos oss, en spännande framtid ligger framför oss och vi söker nu dig som vill vara med på vår resa! Omfattningen och anställningsform är flexibel, din erfarenhet och behov är med och påverkar detta. Vi erbjuder allt från 50 - 100% och är öppen för både frilans och sedvanlig anställning.  

Hos Kunskapstavlan® får du jobba varifrån du vill. New York, Spanien eller Luleå – för oss spelar det ingen roll. Vi ses dock mer än gärna när tillfälle ges och då sker det troligen i Stockholm där majoriteten av oss håller till. Du kommer jobba i en organisation som inte håller på med ”multitasking” – här är det ”monotasking” som gäller. Hos oss är det fokus på att jobba på ett sätt som är hållbart – utifrån alla olika aspekter med hjärnan i fokus. 

Vem är du?
Först och främst så vill du vara med oss och skapa förändring! Du är en stjärna på att skapa engagerande innehåll och bygga relationer. Du tänker utanför boxen och är en kreatör i själen. Du har jobbar med SoMe och influencer marketing 1-3 år tidigare. Du älskar att gräva ner dig i statistik, analysera, grotta ner dig i Google Analytics, optimera, testa och utveckla, Du hänger med i branschens och yrkets trender och är den passionerade omvärldsbevakaren. Du vill jobba proaktivt och vill driva arbetet framåt. Du är flytande på engelska och svenska, både i tal och skrift. Kanske har du även erfarenhet av Paid Social Media och SEO!? Du har grym känsla för copy, bild och form. För dig är det inga konstigheter att snabbt skapa en fängslade Reel eller ta en inspirerande bild. Du är proaktiv och en idéspruta! 

Du kommer att jobba med;

  • Sociala medier – Ansvara för, driva, optimera, genomföra vårt arbete i våra sociala kanaler. 
  • Influencer marketing - Ansvara för, driva, optimera och genomföra vårt arbete med influencer marketing.
  • Kundmagasin – Delaktig i att skapa artiklar, driva och utveckla vårt nya digitala kundmagasin.
  • SEO  –  Delaktig i grundläggande arbete med SEO på våra hemsidor.
  • PR arbete – Delaktig i arbetet tillsammans med vår PR byrå.

Ansökan
Maila ditt CV, personliga brev samt övrig info enligt nedan till caroline@kunskapstavlan.se märk mailet med ”SoMe ansökan”. Sista ansökningsdag är 20 januari. Tjänsten ska tillsättas snarast.

I ansökan vill vi att du förutom ditt CV samt personligt brev svarar på följande frågor; 

  • Vad är, enligt dig, de viktigaste delarna att tänka på gällande arbetet med influencer marketing?
  • Berätta lite mera om hur du har jobbat med Influencer marketing.
  • Vad är, enligt dig, de viktigaste att tänka på för att bygga ett lyckat organiskt flöde på instagram?
  • Ange dina 3 topp inlägg från vår Instagram och berätta varför?
  • Vilka plattformar och system har du erfarenhet av?

Vi ser med spänning fram emot din ansökan!

 

Favoriter just nu

1 av 4