Kunskapstavlan® skapar design som förmedlar kunskap. För alla rum, för honom och henne, för stor och liten. Vårt mål och mission är att skapa en hållbar inredning som du har nytta av. Genom att kombinera ”nytta med nöje” ger vi kunskapen ett nytt ansikte i hemmet. Kort och gott – vi gör kunskapen till en stilfull del av vardagen.  

År 2016 startade vi, Jennie B Lindfors och Agneta Norlin, vår resa med Kunskapstavlan®. Allt började med vår första och viktigaste kollektion HLR & Luftvägsstopp Barn. Vi insåg en dag att vi båda hade samma behov. Vi var båda nyblivna mammor som nyligen gått första hjälpen-kursen för föräldrar. Denna livsviktiga kunskap fick vi inte glömma. Vi började fundera över hur man kunde få in den i vardagen, så att man aldrig skulle glömma. 

Denna kollektion blev direkt mycket uppskattad och uppmärksammad. Vi kallar det "Livräddande design". Utöver livräddningstavlorna har vi skapat en mängd andra tavlor med den gemensamma nämnaren kunskap. Det har hunnit bli en kökskollektion, en barnkollektion och en kollektion om Sveriges flora och fauna samt många fler. En underbar kommentar vi ofta får är hur mycket det uppskattas att bara stå framför våra tavlor, att betrakta och att lära – att vara i nuet.  

Våra tavlor finns i flera format; 30x40 cm, 50x70 cm och nu har även våra populära illustrationer blivit solostjärnor i ett mindre format (A5). Vi säljer även tillhörande ramar i både furu och solid ek. Här kan du läsa mera om vårt miljövänliga premiumpapper och vår produktion.