Kunskapstavlan® förenar kunskap och design. Vårt mål och mission är att skapa en hållbar inredning som du har nytta av. Genom att kombinera ”nytta med nöje” ger vi kunskapen ett nytt ansikte i hemmet. Kort och gott – vi gör kunskapen till en stilfull del av vardagen.  

 Allt började 2015. Idén och behovet om att få in kunskapen, tydligt och smart, i vardagen uppstod. Grundaren Jennie B Lindfors, då nybliven mamma,  hade nyligen deltagit i en första hjälpen-kursen för föräldrar och insåg att denna kunskap lätt kunde hamna i skymundan och glömmas bort.  

Tanken att få in den i vardagen, kombinerat med inredning, startade. Och det var här allt började. Denna kollektion blev direkt mycket uppskattad och uppmärksammad. Utöver denna kollektion har vi skapat en mängd andra tavlor med den gemensamma nämnaren kunskap.  

Att Kunskapstavlan® skulle vara en hållbar produkt var en självklarhet för oss direkt från starten. Vi har med stor omsorg valt material och producenter utefter detta. Kunskapstavlan® produceras på ett miljövänligt matt premiumpapper. Pappret är åldersbeständigt och märkt med EU Ecolabel och FSC. Alla tavlor signeras med ett handpräglat sigill vilket gör varje exemplar unikt. Självklart trycks Kunskapstavlan® hos vårt Svanenmärkta tryckeri i Sverige.

Köper du en tavla från Kunskapstavlan® kan du känna dig trygg i att du får en hållbar produkt att hålla kär länge!