Lovisa Furubo väljer sina favoriter från Kunskapstavlan®

Lovisa Furubo väljer sina favoriter från Kunskapstavlan®

Lovisa ”Furubo” Andersson arbetar som fotograf och stylist och brinner för hållbarhet och återbruk. För två år sedan köpte hon och hennes man ett ödehus utanför Kalmar och har haft fullt upp med renovering sedan dess. Förvandlingen är otrolig och de har varit noga med att ta vara på husets historia och själ. Lovisa har en förmåga att väcka liv i material som andra ser som förbrukat. Hennes kreativa lösningar ger nytt liv och inspirerar till ett mer hållbart tänkande – ett måste för att hålla liv i vår underbara planet.  

 

Vi bad Lovisa att välja ut sina favoriter hos Kunskapstavlan för att skapa en tavelvägg i dotterns rum! Till Lovisas kollektion.

 

 

"Jag älskar tavlorna Lövträd och Djurspår med blyertskänsla. Vi bor i en gammal skola och jag gillar att det känns som om de hade kunnat sitta här för 100 år sedan när skolan fortfarande var i bruk. Jag föll för färgerna i HLR- och luftvägsstoppstavlorna. Att de påminner om hur man kan rädda liv gör gör dem bara ännu bättre.

Slutligen valde jag Kompisdiplomet till Nomi, för att påminna henne om vilken fin vän hon är. Att 15 kr per såld tavla går till Stiftelsen Friends är ju också ett stort plus! 

Kunskapstavlan arbetar för att sprida kunskap, stort som smått. Och om kunskapen ska fastna så krävs det både påminnelse och repetition. Det är en av anledningarna till att tavlorna om HLR & Luftvägsstopp hänger i min dotters rum. Där ser jag dem och påminns varje gång jag stoppar om henne för natten.”

 

Gå in på Lovisas blogg eller instagram för att följa hennes renovering. Är du också sugen på att skapa en tavelvägg hemma? Se Lovisas utvalda kollektion här!

Tillbaka till blogg