Vi älskar att se Kunskapstavlan® hemma hos alla underbara kunder och vänner, och vi älskar lika mycket, att sprida dessa bilder vidare! Därför har vi skapat hashtaggen #mittkunskapstavlan. Genom att tagga dina bilder med denna tagg så ger du ditt godkännande/intresse av att vi repostar och visar dina ”hemma hos bilder.

För att vi ska kunna ta del av dina bilder (automatiskt) så behöver du även tagga bilden @kunskapstavlan. Då laddas dem direkt upp i en bildbank och processen att reposta går mycket smidigare tillskillnad från att vi ska maila bilder fram och tillbaka. På vår inspirationssida ser du hur vi exempelvis visar ”hemma hos bilder”.

Ibland väljer vi även ut bilder som publiceras i våra andra kanaler ex. Instagram, Facebook, nyhetsbrev eller i en butiksmiljö.Så glöm inte att både tagga med #mittkunskapstavlan och @kunskapstavlan för att synas!

 

VILLKOR #MITTKUNSKAPSTAVLAN
Genom att tagga bilderna med hashtaggen #mittkunskapstavlan, samtycker du till följande; Du tillhandahåller oss, Kunskapstavlan® (Studio Niftly AB), företags-ID SE559117-0872, en icke-exklusiv, royaltyfri världslicens för att använda alla bilder du har svarat med #mittkunskapstavlan, nedan kallad ”bild”, i vår marknadsföring och / eller reklam, inklusive på våra webbplatser, nyhetsbrev, sociala medier, kataloger, e-post och annan kundkommunikation, tredjepartswebbplatser, butiksmaterial och andra marknadsföringsändamål. Du intygar att (i) du äger alla rättigheter till dina bilder, (ii) du har fått tillstånd från alla personer som visas på dina bilder att överföra rättigheterna här, och (iii) användningen av dina bilder av Studio Niftly AB (Varumärke) Kunskapstavlan®) kommer inte att kränka någon tredje parts rättigheter eller bryta mot någon lag. Du frigör Studio Niftly AB (Varumärke Kunskapstavlan®) från alla skyldigheter att betala dig för användningen av denna bild och för immateriella rättigheter som är förknippade med ovan beskrivna användningar.

Sist, om du en dag skulle ändrar dig och vill dra tillbaka samtycke till att dela dina bilder med oss är det mycket enkelt att ta bort dem. Det är bara att klicka på "i" -ikonen i det nedre vänstra hörnet i din delade bild / bilder publicerade på vår webbplats. Ikonen länkar dig till ett formulär där du kan skicka in din begäran om att dra tillbaka ditt samtycke. Efter det tar vi bort dina bilder.

Om du har några som helst frågor eller funderingar kring detta så kontakta då jennie@kunskapstavlan.se