Limited edition by Nina Campioni

Fredagen den 23 November lanserade vi två helt nya editioner av The Life Collection tillsammans med hjälp av bloggaren, journalisten, författaren, influensern och tjejen med grymt bra smak – Nina Campioni. De två nya paren som Nina färgsatt är självfallet namnsatta efter hennes egna barn - Essie & Rocco samt Wera & Guiliano som barnen heter i andranamn. Tavlorna finns endast i 350 exemplar och är numrerade av Nina.

Nina Campioni med editionen Essie & Rocco.

Nina Campionis lansering av Kunskapstavlans Limited Editions av HLR & Luftvägsstoppstavlor  

Guld, Sven Harrys konstmuseum, Nina Campioni lansering av Kunskapstavlans Limited Editions av HLR

Vi lanserade de nya editionerna med en frukost på Guld, Sven Harrys konstmuseum. Ett riktigt fint café med otroligt god frukost, service och stämning! 

Nina bjöd in ett gäng underbara tjejer som var med och deltog på HLR-utbildningen som Anna på Life In Mind stod för. Alla fick lära sig den så livsviktiga kunskapen kring livräddning på barn. 

 

Nina Campioni lär sig HLR av Life In Mind på Kunskapstavlans lansering av deras nya editioner Essie & Rocco samt Wera & Guiliano.

HLR & Luftvägsstopp - undervisning på Kunskapstavlans lansering av nya editionerna av The life collection

Carin da Silva lär sig HLR på Kunskapstavlans lansering av Nina Campionis Limited Editions.

Några viktiga punkter att understryka och förmedla kring Livräddning; 1. Sluta ALDRIG med HLR. Du får bara sluta om Ambulanspersonal tar över eller om  personen självklart tillfrisknar. 2. Ett barn ska sitta i lugn och ro och äta och ALLTID under uppsikt. 3. Det kan alltid komma ner lite luft vid ett luftvägsstopp varav HLR proceduren ska appliceras om personen förlorar medvetandet. 4. Gå alltid en HLR kurs! Och repetera den 1 gg per år. Se även till att din barnvakterna går. 

Nina Campionis limited edition av Kunskapstavlans The Life Collection - HLR och Luftvägsstopp  

Nina Campionis limited edition av Kunskapstavlans The Life Collection - HLR och Luftvägsstopp

Nina Campionis limited edition av Kunskapstavlans The Life Collection

The Life Collection förmedlar den livsviktiga kunskapen kring HLR och Luftvägsstopp. Syftet med tavlorna är att skapa en påminnelse och en naturlig repetition i vardagen så att du aldrig glömmer.

Utöver dessa nya färger så är även editionerna uppdaterade med information om HLR & Luftvägsstopp för vuxna. Detta genom att påvisa att skillnaderna inte är så stora. Nykomlingarna Essie & Rocco samt Wera & Guiliano ger med andra ord både kunskap kring livräddning på barn och på vuxna.

The Life Collection är i grunden framtagna tillsammans med Life in Mind. Tavlorna säljs som par då den ena behandlar HLR och den andra Luftvägsstopp. Syftet är att skapa en påminnelse och repetition för föräldrar och andra vuxna så att livräddningens alla steg är självklara om olyckan skulle vara framme.

Psst.. Om du går in på Ninas blogg så hittar du en fin rabatt på hennes tavlor!