Mors dag - Presenttips!

Mors dag är en högtid där vi firar våra mammor. Tanken med Mors dag är att vi ska stanna upp och tänka på våra mödrar, tacka dem för vad de gör och vad de har gjort och fira dem. Här har vi listat lite presenttips till mamma.

Idag är miljön något vi pratar mycket om. Och hur vi tillsammans kan hjälpas åt för att få en bättre planet att leva på. En bok till mamma som både är fin som en inredningsdetalj samt även ger en viktig lärdom tycker vi är en fin gåva att ge på Mors dag. Mamma får inte bara lära sig massor med bra saker, hon får även en chans att slå sig ner i fåtöljen med tid för avkoppling. Du hittar den HÄR.

 Med våren runt hörnet passar en snygg scarf perfekt till den tunna vårjackan. Länge har vi väntat på denna årstid. Och vad passar då bättre än en färgglad accessoar. Och rosa är helt klart vårens färg! De finns i flera färger och är i 100% silke. Klart mamma ska ha en! Du hittar scarfen från Carin Wester HÄR

 
Att gå på spa måste vara bland det bästa som finns tycker vi. Och då är det väl självklart att vi vill ge vår mamma det bästa. Att slappna av, äta gott, ta det lugnt och ta hand om sig själv. Det låter inte helt fel, eller hur? Så varför inte åka tillsammans med din mamma? En mor- och dotterdag, eller en helg? Bara rå om varandra och ha det bra. I vardagen stressar många på utan att stanna upp eller ta hand om sig själva eller varandra. Detta är ett ypperligt tillfälle att även ta till vara på tiden tillsammans. Så vill du lyxa ordentligt boka in dig på spa hos härliga Yasuragi. Du hittar deras hemsida HÄR.

 Handgjorda doftljus av ekologisk soja som finns i flera olika dofter. De ger en harmonisk stämning och kännetecknas av en djup arom. Även doftpinnarna är handgjorda och finns i flera olika dofter. Vem vill inte ge sin mamma ett harmoniskt hem? Du hittar alla underbara dofter från Torplyktan HÄR.

  

 
En fin och personlig nyckelring till mamma från ByRavn. Nycklarna har hon ju alltid med sig och varje gång hon tar upp sin knippa kommer hon att tänka på dig. Perfekt! Du väljer själv vad det ska stå. De finns att beställa HÄR

Självklart tycker vi själva att en tavla från oss på Kunskapstavlan är en av de bästa presenterna man kan ge sin mamma! Välj mellan kökstavlor så som Innertemperaturer, Mått i köket, Kryddväxter eller någon av våra recepttavlor. Du hittar alla våra tavlor till köket HÄR.

Eller vill din mamma kanske få tavlor ur vår kollektion som handlar om Sverige? Välj mellan Svenska lövträd, Svenska horn, Svenska spår, Landskapsblommor eller Svenska Sjöar. Du hittar alla HÄR.

Vi har tavlor för de flesta rum och intressen. Ni hittar alla våra tavlor HÄR.