Formex August 2018

Formex Augusti 2018

July 14, 2018

Förberedelserna pågår för full, pennan glöder och en montern växer sakta men säkert fram. Även om det känns långt bort så är det ändå snart som Formex 2018 går av stapeln.

I år är det fjärde gången för oss på Kunskapstavlan som vi ställer ut. Och som vi älskar att ställa ut på Formex! Inspirationen, atmosfären och framförallt mötena med alla människor. Detta är vår högtid! I år är det dessutom extra spännande för oss då vi ska ut i den “riktiga utställarhallen”. Som nybörjare på Formex kan man ansöka om plats i deras “start up-montar” – Next step samt Young designers. Vi hade turen att bli utvalda till Next step och har nu varit där tre gånger. Efter detta slängs man ut i den “riktiga hallen” som vi kallar det. Spännande!


Unexpected Gatherings – temat för höstens Formex

Det övergripande tema för höstens Formex präglas av oväntade möten, slumpmässigt sammansatta kombinationer som kan vara dekorativa samtidigt som det andas frihet från konventioner. Besökare på Formex i höst kan förvänta sig en rad oväntade sammankomster bland florister, hantverkare, arkitekter, designers, utställare, stylister, kockar och trendexperter. Läs mer här.

Viktigt – nya öppettider

I år har Formex ändrat öppettiderna. Den stora förändringen är att mässan börjar på tisdagen och avslutas på fredagen. Bra tycker vi!


Datum: 21-24 augusti 2018


Tider:

Tisdag 09.30-18.30

Onsdag 09.30-18.30

Torsdag 09.30-18.30

Fredag 09.30-17.00


Hoppas vi ses!

PS. Vi kommer att finnas i monter B07:52

. Så klart med flera spännande nyheter!
Also in Kunskapstavlan blog

Kommer strax..

June 26, 2018

Snart startar vi Kunskapstavlans blogg. Här kommer vi att skriva om det vi tycker är spännande, viktigt, intressant och givande. Allt från trendspaningar, inredningsinpo, DIY till goda recept, rapporteringar, intressanta intervjuer, presenttips och mycket mycket mer. Trevlig läsning!

PS. Om du har några tips eller ideér om innehåll ni vill veta mer om, tveka inte att höra av dig!? Maila då till info@kunskapstavlan.se

Read More

Free shipping over 500 SEK!

Free shipping within Sweden when ordering over 500 SEK ! Also free shipping world wide when ordering over 1000 SEK.

Happy shopping!